Cel mai vândut produs de la IKEA în fiecare an. Românii stau la coadă să-l cumpere

Autor: Ioana Matei Postat la 17 septembrie 2013 41701 afişări

Restaurantul şi bistroul IKEA generează vânzări anuale de patru milioane de euro, circa 5% din totalul cifrei de afaceri.

Cel mai vândut produs de la IKEA în fiecare an. Românii stau la coadă să-l cumpere

Cel mai vândut produs este sandvişul hot-dog care costă un leu.Anual, Ikea vinde 3.076.473 de sandivşuri hot-dog, adică circa aproximativ 8.400 de astfel de produse pe zi. 

Sandvişurile sunt vândute la parter, în zona numită  Bistro Ikea. Împreună cu zona de restaurant aflată la etajul 1, spaţiul destinat servirii mesei în cadrul Ikea ocupă un spaţiu de aproximativ 400 mp. 

Ikea este cel mai mare retailer de mobilă din România şi deţine un magazin în nordul Bucureştiului. Cifra de afaceri a companiei în 2012 a fost de circa 90 de milioane de euro. Compania are 425 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hot dog,
ikea,
vanzari,
restaurant,
bistro
/actualitate/cel-mai-vandut-produs-de-la-ikea-in-fiecare-an-romanii-stau-la-coada-sa-l-cumpere-11345263
11345263
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.