Cel mai murdar restaurant descoperit în ultimii 15 ani: excremente de şobolani sunt peste tot

Autor: Petru Mazilu Postat la 24 martie 2023 1091 afişări

Inspectorii sanitari din Cardiff, Ţara Galilor, susţin că au găsit cel mai murdar restaurant din ultimii 15 ani. Potrivit acestora, excremente de şobolani au fost descoperite în tot restaurantul.

Cel mai murdar restaurant descoperit în ultimii 15 ani: excremente de şobolani sunt peste tot

Inspectorii de sănătate şi siguranţă din cadrul Consiliului Cardiff spun în interiorul restaurantului Lilo Grill din capitala galeză au descoperit „cele mai proaste" condiţii cu care s-au confruntat în ultimii 15 ani.

Şobolanii au „târât" carnea crudă care a fost lăsată la decongelare, iar urina rozătoarelor „curgea pe pereţii din depozitul de produse uscate", potrivit Sky News.

Probleme au fost şi în trecut la restaurantul din Cardiff. Proprietarii au primit mai multe amenzi şi au fost condmnaţi pentru unele infracţiuni, iar unitatea a fost închisă temporar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cardiff,
restaurant,
mizerie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.