Cel mai mare focar de coronavirus din judeţul Sibiu: 40 de persoane au fost depistate cu COVID-19 la un centru pentru vârstnici

Autor: Andreea Tobias, Mediafax Postat la 30 septembrie 2020 1295 afişări

Cel mai mare focar de coronavirus din judeţul Sibiu: 40 de persoane au fost depistate cu COVID-19 la un centru pentru vârstnici

Un focar de coronavirus a fost declarat la un centru privat pentru vârstnici din Şelimbăr, judeţul Sibiu. Este vorba despre nouă angajaţi şi 31 beneficiari infectaţi, focarul fiind cel mai mare de până acum înregistrat de la începutul epidemiei în judeţ. 

La Centrul de îngrijire a persoanelor vârstnice din Şelimbăr, DSP Sibiu a identificat un focar de infecţie care a evoluat cu 40 de cazuri pozitive, dintre care 9 sunt angajaţi, iar 31 beneficiari.

În centru au fost testate în total 115 persoane, respectiv 76 de beneficiari şi 39 de angajaţi.

„Ţinând cont că toate cele 40 de cazuri sunt izolate de comunitate, nu se impune măsura carantinării localităţii Şelimbăr”, anunţă autorităţile.

Surse locale au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre un centru privat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
focar,
coronavirus,
centru,
sibiu,
crestere,
bolnavi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.