Cel mai frumos centru istoric din România! Clujul, Braşovul şi Bucreştiul trebuie să ia lecţii de aici - GALERIE FOTO

Postat la 08 mai 2019 28859 afişări

Dacă în Bucureşti, Cluj sau Braşov clădirile vechi din centru sunt aproape ruine, există un oraş în România unde monumentele arhitectonice au fost refăcute, iar centrul istoric este extrem de curat şi de frumos.

Este vorba de Oradea, unde Palatul Vulturul Negru şi Biserica cu Lună sunt vizitate de mii de turişti români şi străini, iar centrul vechi este cel mai elegant din ţară, iar imaginile demonstrează acest lucru.

 

Palatul Vulturul Negru a fost construit în 1907 – 1908 de doi celebri arhitecţi ai vremii, în stil secession. A fost gândită ca o clădire multifuncţională. Când a fost construită cuprindea un hotel, un cazino, un restaurant, iar în prezent aici funcţionează cluburi, cafenele şi birouri, fiind cel mai important loc frecventat de locuitorii tineri ai Oradei.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.