Cel mai costisitor implant mamar din istorie. Angelina Jolie a plătit 40.000 de dolari pentru un bust perfect

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 13 mai 2014 9211 afişări

Cel mai costisitor implant mamar din istorie. Angelina Jolie a plătit 40.000 de dolari pentru un bust perfect

Încă de la o vârstă fragedă, Angelina Jolie a ştiut cum să aibă grijă de fizicul ei. Nu avusese nici o operaţie estetică până în anul 2013 când, în urma unor investigaţii medicale, s-a descoperit că este predispusă la cancer mamar.

Actriţa a decis să apeleze la chirurgie plastică şi a plătit pentru aceasta aproximativ 40.000 de dolari. Pe lângă faptul că şansele de a se îmbolnăvi au scăzut dramatic, ea se poate mândri acum şi cu un bust mărit.

Angelina Jolie este împreună cu Brad Pitt din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr and Mrs Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Iată fotografia (stânga, înainte de intervenţie; dreapta, după intervenţie).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-costisitor-implant-mamar-din-istorie-angelina-jolie-a-platit-40-000-de-dolari-pentru-un-bust-perfect-12622108
12622108
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.