Cea mai mare mărire de salariu din istorie: de la 1 milion de dolari la 5 milioane ... pe zi!

Postat la 21 august 2016 1123 afişări

Cea mai mare mărire de salariu din istorie: de la 1 milion de dolari la 5 milioane ... pe zi!

Celebrul serial american „Seinfeld”, marele hit al anilor ’90 în America, produce bani şi acum, după mai bine de 15 ani de la difuzarea ultimului episod.

Într-un articol din The Wall Street Journal, jurnalistul Edward Kosner scrie despre istoria acestui serial, care a pornit de la un pilot de patru episoade, ajungându-se la momentul în care celebrul Jerry Seinfeld a fost implorat de şefii canalului de televiziune să rămână, când acesta voia să se retragă din serial.

Anul trecut,  reţeaua de streaming Hulu a plătit 160 de milioane de dolari pentru drepturile de difuzare a cunosutului serial abonaţilor săi. De-a lungul anilor, „Seinfeld” a obţinut numai din drepturile de difuzare în reţele de televiziune din întreaga lume nu mai puţin de 3 miliarde de dolari.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.