Cea mai mare lovitură pentru Dacia din întreaga sa ISTORIE. Anunţul făcut de francezii de la Mioveni. „Aceasta este strategia noastră!”

Autor: Cristina ANDREI Postat la 18 iulie 2017 1700 afişări

Cea mai mare lovitură pentru Dacia din întreaga sa  ISTORIE. Anunţul  făcut de francezii de la Mioveni. „Aceasta este strategia noastră!”

Din 2000 până în prezent, investiţiile realizate de către Grupul Renault România se ridică la aproape 3 miliarde de euro, fiind vorba de investiţii în noile produse (vehicule, motoare, cutii de viteze, componente mecanică) şi de investiţii în creşterea competitivităţii proceselor de producţie (condiţii sociale, creşteri de capacitate, procese de automatizare, calitate şi reducere de costuri). Ponderea cea mai mare a fost alocată platformei industriale de la Mioveni.

Pentru prima oară însă Dacia înregistrează cel mai mare record din istoria sa. 

Cea mai mare lovitură pentru Dacia din întreaga sa  ISTORIE. Anunţul  făcut de francezii de la Mioveni. „Aceasta este strategia noastră!”

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cea-mai-mare-lovitura-pentru-dacia-din-intreaga-sa-istorie-anuntul-facut-de-francezii-de-la-mioveni-aceasta-este-strategia-noastra-16592983
16592983
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.