Cea mai înaltă şi cea mai scumpă construcţie din România, inaugurat de nici două luni se deşurubează

Postat la 30 august 2023 295 afişări

Cea mai înaltă şi cea mai scumpă construcţie din România, inaugurat de nici două luni se deşurubează

Cea mai înaltă şi cea mai scumpă construcţie din România. „Golden Gate”-ul de la Brăila, inaugurat de nici două luni se deşurubează.

Podul rutier suspendat de la Brăila care traversează Dunărea a fost inaugurat pe 6 iulie. Locuitorii din zonă au surprins în imagini cum şuruburile se desprind din parapeţii.

Trăim în ţara în care lucrurile se fac bine, cel puţin la capitolul scris, pentru că la făcut se pare că mai avem mult de lucru. Cel mai nou pod inaugurat în România, cel de la Brăila, îşi pierde şuruburile. Cel puţin, asta arată un videoclip postat pe TikTok.

„Aş vrea să cred că nu a venit nimeni acolo cu o cheie să desfacă şuruburile parapetului, presupunând că este real şi nu vreau să fac acum teoria conspiraţiei că ar fi scos cineva şuruburile parapetului. Aş vrea să clarificăm că şuruburile acelea sunt ale parapetului de protecţie, cel lateral de protecţie, deci nu sunt sub nicio formă parte din structura de rezistenţă a podului. Ceea ce spune în clip domnul că o să cadă podul nu are nicio legătură cu acel parapet de protecţie. Evident, aceasta este o neglijenţă a constructorilor. Unele nu cred că e necesar să fie strânse”, a explicat Ionuţ Ciurea de la Proinfrastructura, la Aleph News.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inaugurare,
romania,
constructie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.