Cea mai ieftină spălătorie auto din România

Autor: Razvan Muresan Postat la 14 iulie 2013 15893 afişări

Peste o sută de clienţi trec zilnic pragul celei mai ieftine spălătorii auto din România, situată în cartierul bucureştean Crângaşi.

Cea mai ieftină spălătorie auto din România

Preţul pentru un spălat interior şi exterior al maşinii este de 10 lei. Spălătoria deschisă anul trecut pe strada George M. Zamfirescu, la numărul zece, practica tariful de 18 lei pentru acest serviciu, însă de câteva luni a scăzut preţurile pentru a atrage mai mulţi clienţi.

"În zilele bune avem peste 120 de maşini. Chiar şi când plouă avem 50-60 de maşini", spune o angajată a spălătoriei. Potrivit acesteia, profitul se obţine cu dificultate, date fiind costurile mari de operare la un volum atât de ridicat de maşini.

Preţul de zece lei îi determină pe mulţi şoferi din cartierele capitalei să vină săptămânal să îşi spele maşina. "În zilele de vineri coada e până la frizerie şi nu stăm o clipă ca să luăm cât mai multe maşini", mai spune una din cei opt angajaţi.

Tariful practicat de spălătoria din zona Crângaşi este cu cel puţin 30% mai mic decât cele concurente. Preţul pentru un astfel de serviciu este de regulă de 20 de lei la spălătoriile din Bucureşti sau din ţară.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
ieftin,
spalatorie,
bucuresti
/actualitate/cea-mai-ieftina-spalatorie-auto-din-romania-11121641
11121641
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.