Cea mai bună veste pentru Halep! Se întoarce pe teren

Postat la 25 iulie 2023 618 afişări

Cea mai bună veste pentru Halep! Se întoarce pe teren

Este informaţia momentului în lumea tenisului după ce s-a aflat că jucătoarea Simona Halep se va întoarce pe teren în câteva săptămâni, anunţă presa franceză.

La câteva zile după încheierea turneului de la Wimbledon, atenţia este deja concentrată asupra US Open. Cel de-al patrulea Grand Slam al anului şi-a dezvăluit deja listele de înscrieri, iar câteva nume au atras atenţia. Printre acestea se numără Simona Halep pe tabloul feminin, care se află în prezent sub incidenţa unei suspendări după ce a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă la turneul de anul trecut de la New York, scrie publicaţia franceză Le 10 Sport.

Cea mai bună veste pentru Simona Halep! Sportiva, la un pas să se reîntoarcă pe terenul de tenis

Simona Halep este unul dintre cele mai cunoscute nume din circuitul WTA din ultimii zece ani. Românca, fostă numărul 1 mondial şi câştigătoare a turneelor de la Roland Garros şi Wimbledon, se află sub suspendare în urma unui test antidoping pozitiv la US Open 2022, unde a fost eliminată în primul tur. De la această teribilă dezvăluire, ea a negat întotdeauna că ar fi luat substanţe interzise. După luni de zile de interogatoriu, românca se află acum pe lista pentru a juca la US Open, semn că ar putea reveni foarte curând în competiţie.

Având în vedere statutul ei de fostă mare campioană, cazul de dopaj din jurul Simonei Halep este o veste proastă pentru tenis. Însă, având în vedere reputaţia ei în circuit şi în anturajul său, nu există nicio şansă ca ea să fi luat substanţe dopante. De fapt, asta este ceea ce ea a spus tot timpul. „Nu am luat niciodată în mod conştient substanţe interzise. Dopingul nu face parte din lumea mea; valorile mele sunt cele ale unui sport sănătos”, a declarat ea pentru Tennis Majors în urmă cu câteva luni. Dar cazul ei a trenat şi a trenat, deoarece românca s-a grăbit să aducă dovezi ale nevinovăţiei sale la ITF, care le-a respins. După mai multe audieri amânate, revenirea Simonei Halep a părut să dureze o veşnicie. Dar iată o veste bună.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simona halep,
teren

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.