Ce valoare are contractul de foraj semnat de Dafora cu Chevron pentru zona Bârlad

Postat la 01 august 2013 50 afişări

Contractul semnat de firma Dafora (DAFR), deţinută de omul de afaceri Gheorghe Călburean, cu Chevron pentru servicii de foraj pentru trei zone din judeţul Vaslui are o valoarea estimată de 10,38 milioane de dolari, potrivit companiei din Mediaş.

Ce valoare are contractul de foraj semnat de Dafora cu Chevron pentru zona Bârlad

 Dafora a anunţat la începutul săptămânii că a semnat un contract pe patru ani cu Chevron pentru servicii de foraj în zona Bârlad începând din această toamnă, contractul incluzând săparea de sonde conform programului de explorare al companiei americane.

Chevron a obţinut, în 11 iulie, acordul de mediu pentru amplasarea sondelor de foraj şi explorarea gazelor de şist în trei zone din judeţul Vaslui. Chevron mai deţine concesiuni şi în Dobrogea.

Compania intenţionează să înceapă în a doua jumătate a acestui an forarea unui puţ de explorare a gazelor de şist în judeţul Vaslui şi va iniţia studii seismice pentru cele trei perimetre din judeţul Constanţa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-valoare-are-contractul-de-foraj-semnat-de-dafora-cu-chevron-pentru-zona-barlad-11189874
11189874
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.