Ce spune un reprezentant al Greenpeace despre introducerea vinietei în Capitală: Este o măsură de care toţi avem nevoie

Postat la 15 august 2019 237 afişări

Ce spune un reprezentant al Greenpeace despre introducerea vinietei în Capitală: Este o măsură de care toţi avem nevoie

Alin Tănase, coordonator de campanii la Greenpeace România, a precizat pentru MEDIAFAX că proiectul privind vinieta în Capitală şi interzicerea maşinilor sub Euro 3 în Centru este binevenit şi consideră că va duce la îmbunătăţirea calităţii aerului. Tănase spune că este nevoie şi de alte proiecte.

„Este bine să nu mai laşi maşinile vechi şi poluante în centrul oraşului, asta ajută la îmbunătăţirea calităţii aerului. Ne ajută pe toţi, de la pieton la biciclist. Bineînţeles, când pedalezi respiri aer poluat, şi fără aceste maşini va fi un aer de o calitate mai bună. Cu cât sunt mai puţine maşini în oraş, cu atât mai bine. Este o măsură de care toţi avem nevoie. Dar sunt şi alte măsuri care trebuie luate, precum sute de kilometri de piste de biciclete sau perdele de protecţie”, a precizat pentru MEDIAFAX, Alin Tănase, coordonator de campanii la Greenpeace România.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.