Ce spune Preşedintele Klaus Iohannis, despre economisirea energiei

Autor: Cosmin Pirv Postat la 07 septembrie 2022 55 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a spus miercuri că nimeni nu îşi doreşte ca românii să stea în frig la iarnă, dar susţine că acolo unde se poate face economie de energie este corect să se facă. „Încă mai există instituţii şi oameni care irosesc energia”, a spus el.

Ce spune Preşedintele Klaus Iohannis, despre economisirea energiei

„Cu economisirea energiei, recomandarea mi se pare în regulă, putem să constatăm noi la tot pasul că încă mai există instituţii şi oameni care irosesc energia pur şi simplu”, a spus miercuri preşedintele.

Acesta susţine că acolo se pot face economii este corect să se facă.

„Haideţi să nu întelegem greşit, nu doreşte nimeni să avem instituţii unde se stă pe frig, ca acum mulţi ani, unii dintre noi ne amintim cum a fost să mergem în clasă cu mănuşi, şi nu-şi doreşte nimeni ca românii să stea acasă şi să tremure de frig, însă acolo unde se poate face economie este înţelept, este bine, este corect să se facă”, a adăugat Klaus Iohannis.

El a precizat că premierul şi ministrul Energiei l-au asigurat că „România a luat măsurile necesare, a generat rezervele necesare de gaz pentru a putea trece România prin iarnă”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economisre,
energie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.