Ce spune premierul Nicolae Ciucă, despre reforma pensiilor speciale

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 05 mai 2023 238 afişări

Ce spune premierul Nicolae Ciucă, despre reforma pensiilor speciale

România nu-şi  poate permitw să rişte pierderea banilor, moriv pentru care se va merge cu derularea şi îndeplinirea tuturor jaloanelor şi ţintelor din PNRR, spune, vineri,  premierul Nicolae Ciucă., întrebat dacă renunţă la reforma pensiilor speciale.

„România nu poate să-şi permită să rişte pierderea acestor bani, motiv pentru care se va merge cu derularea şi îndeplinirea tuturor jaloanelor şi ţintelor din PNRR. Am discutat şi în şedinţa de guvern de ieri (joi - n.r.) unde ne aflăm”, spune Nicolae Ciucă, întrebat dacă renunţă la reforma pensiilor speciale.

El precizează că sunt 72 sau 74 de jaloane care trebuie îndeplinite pentru cererea de plată nr. 3.

„Avem deja 53 dintre ele îndeplinite. Am aprobat ieri (joi - n.r.) ministrului de Investiţii şi Proiecte Europene să încarce în platformă, astfel încât să nu mai pierdem timpul. Sunt cele care nu au fost încă soluţionate. Odată ce ne aşezăm cu toate problemele acestea care ţin de rocada la guvernare, reluăm şi le soluţionăm. Avem încă o perioadă de timp în care putem să le îndeplinim pe toate”, încheie premierul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciucă,
pensii speciale,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.