Ce spune Nicolae Ciucă, despre comasarea alegerilor

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 10 aprilie 2023 30 afişări

Ce spune Nicolae Ciucă, despre comasarea alegerilor

Specialiştii din PNL caută „o abordare legală, constituţională, nu de altă natură” pentru comasarea alegerilor din 2024: „Dacă va exista, atunci o vom discuta, dacă nu va exista, nu o vom discuta. Sunt trei rânduri de alegeri, doar trei pot fi discutate într-o asemenea permutare”.

„Este o discuţie (despre comasarea alegerilor în 2024 - n.r.) în momentul de faţă. Am discutat la nivelul coaliţiei, am discutat la nivelul PNL, chiar în ultima şedinţă a Biroului Politic Naţional, despre acest subiect. În acest moment, fiind vorba de o analiză, am rugat specialiştii din partid să caute soluţii şi desigur să venim cu o abordare legală, constituţională, nu de altă natură. Dacă va exista, atunci o vom discuta, dacă nu va exista, nu o vom discuta”, spune Nico0lae Ciucă.

Liderul PNL a fost întrebat dacă liberalii ar accepta comasarea alegerilor parlamentare şi primul tur de prezidenţiale.

„Sunt trei rânduri de alegeri, doar trei pot fi discutate într-o asemenea permutare. Nu există acum decât una din cele trei şi urmează să analizăm să vedem ce ne spun specialiştii pe domeniu din fiecare partid”, încheie Ciucă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciucă,
comasare,
alegeri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.