Ce spune Marcel Ciolacu despre demisia lui Alexandru Rafila

Autor: Petru Mazilu Postat la 06 ianuarie 2022 2677 afişări

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că nu a discutat niciodată despre demisia ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila.

Ce spune Marcel Ciolacu despre demisia lui Alexandru Rafila

Eu nu am avut nicio discuţie cu domnul Alexandru Rafila despre demisie, a dezvăluit Marcel Ciolacu, miercuri seara, la România TV.

Preşedintele PSD a respins zvonurile conform cărora este deranjat de creşterea în popularitate a ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila.

„Nu-i adevărat... Fac ce pot să comunice foarte bine, să depăşească acest impas de credibilitate între instituţiile statului şi cetăţeni”, a explicat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a comentat şi faptul că achiziţia testelor pentru elevi a fost blocată de contestaţia unei firme. Ciolacu susţine că autorităţile erau obligate să ia măsuri de mai mult timp.

„Este inadmisibil aşa ceva, nu poţi să blochezi o ţară pentru interese meschine.. Aceste licitaţii trebuiau pornite din timp, de când erai în valul 4”, a precizat şeful PSD.

Despre demisia lui Alexandru Rafila s-a vorbit în mediile politice în contextul în care certificatul verde nu a fost aprobat de membrii coaliţiei de guvernare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marcel ciolacu,
alexandru rafila,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.