Ce poartă Kate Middleton zi de zi în poşeta sa? Cele patru lucruri esenţiale fără de care Prinţesa de Wales nu părăseşte Regatul

Postat la 15 aprilie 2024 35 afişări

Ce poartă Kate Middleton zi de zi în poşeta sa? Cele patru lucruri esenţiale fără de care Prinţesa de Wales nu părăseşte Regatul

Kate Middleton adoptă o abordare practică cu doar patru articole esenţiale în geantă pentru angajamentele publice.

Articolele includ hârtie absorbantă, oglindă compactă, balsam de buze şi o batistă.

În prezent, Kate se află sub tratament pentru cancer şi a luat o pauză de la îndatoririle regale pentru a se concentra pe recuperare.

Prinţesa de Wales, care este cunoscută pentru simţul ei de invidiat în materie de modă, are o abordare mult mai practică când vine vorba de ceea ce poartă în geantă. Un expert a dezvăluit că ia doar patru articole importante cu ea atunci când este în oraş, scrie Daily Record.

Kate Middleton a avut o influenţă incontestabilă asupra industriei modei de când s-a alăturat oficial Familiei Regale în 2011.

Prinţesa de Wales, care este cunoscută pentru eforturile sale de sustenabilitate, deoarece îşi re-poartă adesea ţinutele preferate, combină cu mare efect un amestec de piese de ultimă generaţie cu articole de bază la preţuri accesibile.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kate middleton,
parasire,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.