Ce pedeapsă a primit fiul primarului prins fumând canabis în timp ce conducea

Postat la 08 noiembrie 2018 147 afişări

Tânărul de 22 de ani a primit un an de închisoare cu suspendare. Poliţia l-a trimis la analize după ce l-a pus să sufle în fiolă în trafic, rezultatul a ieşit negativ la alcool, dar acesta se comporta ca şi cum ar fi fost beat.

Ce pedeapsă a primit fiul primarului prins fumând canabis în timp ce conducea

Curtea de Apel Iaşi a pus punct procesului în care inculpat a fost fiul primarului din Boto­şani, liberalul Cătălin Flu­tur. Cosmin, în vârstă de 22 de ani, a primit 1 an de închisoare cu suspendare prin decizie defi­nitivă, în condiţiile în care pri­ma instanţă stabilise o pedeapsă de 1 an de închisoare cu amâna­rea pedepsei. Cosmin a comis fapta când era student la Facultatea de Teh­­nică Dentară din cadrul Uni­versităţii „Apollonia“ din Iaşi, instituţie privată.

 

„Inculpatul a fost consumator de substanţe psi­hotrope - etnobotanice, fiind inclus în prezent în Programul Integrat de Asistenţă a Persoa­nelor Consumatoare de Dro­guri. În scopul tratării problemelor legate de consumul de droguri, inculpatul a fost im­plicat voluntar şi în alte servicii de terapie, în urma cărora a renunţat la consumul de substanţe psihotrope, aşa cum re­zultă din înscrisurile depuse la dosar la ultimul termen de ju­de­cată“, se arată în motivarea primei instanţe.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consum,
droguri,
fiu,
primar,
condamnare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.