Ce ne aşteaptă în 2024? Lista cu cele mai presante întrebări pentru anul care urmează

Postat la 18 noiembrie 2023 76 afişări

Ce ne aşteaptă în 2024? Lista cu cele mai presante întrebări pentru anul care urmează

The Economist a publicat o serie de întrebări semnificative care pot primi răspuns anul viitor. Tranziţia către verde, AI, loviturile de stat sau filmele cu super-eroi sunt printre subiectele principale. Economist: „Câteva topic-uri sunt de amuzament, altele au potenţialul de a schimba lumea”.

Aproape fără să-ţi dai seama, anul 2023 se apropie de final. Un an în care inteligenţa artificială ţi-a acaparat viaţa, războaiele te-au tulburat, iar Hollywood-ul s-a luptat cu greva. Ce ne aşteaptă în 2024? The Economist a făcut o listă cu cele mai presante întrebări pentru anul care urmează.

Aşa cum spune şi The Economist, câteva întrebări sunt mai mult pentru amuzament, însă sunt altele care au potenţialul de a schimba lumea aşa cum o ştim. Una dintre întrebări: Vor reveni în prim-plan filmele cu supereroi? Tocmai a trecut greva de la Hollywood şi se vorbeşte despre o oboseală a publicului cu privire la aceste film, iar Marvel a reacţionat cu Deadpool 3, fiind singurul său film anul viitor.

Apare apoi întrebarea cu roboxtaxi-urile pe care le aşteptăm de ceva timp, cu incertitudinea legată de lovituri de stat din multe ţări, în special în Africa. Un topic important este legat de lansările în spaţiu. Costul lor a scăzut semnificativ în special datorită SpaceX care foloseşte rachete reutilizabile, iar 2024 va fi un an important pentru dorinţa NASA de a ajunge din nou pe Lună.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asteptare,
intrebari,
lista

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.