Ce joburi oferă marile companii la Târgul de Cariere

Postat la 19 noiembrie 2013 760 afişări

Aflat la prima ediţie din Bucureşti, Târgul de Cariere va include oferte de joburi şi internship-uri la unele dintre cele mai mari companii din lume. Peste 2.000 de locuri de muncă vor fi prezentate în cadrul evenimentului, alături de oferte de studiu în străinătate şi posibilităţi de voluntariat.

Ce joburi oferă marile companii la Târgul de Cariere

Târgul va avea loc în perioada 22-23 noiembrie, la World Trade Center. înscrierile pentru companii rămân deschise până în 19 noiembrie. Printre companiile prezente la eveniment se numără Unicredit Business Integrated Solutions, Alten, APT, Genpact, Misys, Terapia Ranbaxy, Xerox, Piraeus Bank, Grawe, Wipro Technologies, ING şi Route 66.

Companiile prezente la standuri caută în special tineri educaţi, oferind posturi atât pentru seniori, cât şi pentru cei fără experienţă de muncă. Domeniile cele mai bine reprezentate la această ediţie a Târgului de Cariere sunt financiar-bancar, IT, vânzări, retail, marketing, farmacie-chimie. De asemenea, sunt la mare căutare vorbitorii de limbi străine, cu minimă experienţa în aria economică sau dispuşi să se dezvolte în aceasă direcţie.

"Compania Genpact vine cu deschideri pentru tineri vorbitori de limbi străine, care îşi doresc începerea şi dezvoltarea unei cariere într-un mediu internaţional, dinamic şi plin de oportunităţi de dezvoltare. Poziţiile existente în cadrul Genpact sunt pe partea financiar-contabilă, achiziţii, suport IT sau operaţiuni de HR", a declarat Monica Bristena Moldovean, Recruitment&Employer Branding Lead la Genpact.

Printre celelalte posturi oferite se numără dezvoltare de software, punând accent pe tehnologii C++ sau C#, testare automată, funcţională, de performanţă dar şi baze de date, pentru compania Mysis. Alten Romania oferă posturi în departamente precum inginerie (mecanica, automotive, aerospatiala), programare (Java, .Net, Informatica, Siebel, ODI, PHP, SAS, COBOL), analiză de business şi testare.

„Participăm la Târgul de Cariere cu oferte atât pentru tineri absolventi, persoane care nu au experienţă profesională, cât şi cu posturi pentru care este necesară experienţa anterioară in sistemul bancar ”, anunţă reprezentanţii Piraeus Bank România.

În cazul companiei Auchan, aceştia caută agent de securitate, profesionist produse proaspete, casier sau lucrător comercial. Etape, o companie de recrutare din Belgia, face angajări la biroul deschis recent la Bucureşti.

"Valoarea, pentru noi, nu este dată de anii de experienţă profesională. Deşi apreciem experienţa profesională, nu este suficientă. Căutăm oameni cu spirit tânăr, energici, deschişi, oneşti, entuziaşti, cu capacitatea de a găsi oportunităţi acolo unde alţii văd probleme," au declarat reprezentanţii Catena, una dintre marile companii care va fi prezentă la Târgul de Cariere.

Prin intermediul programului Edmundo, prezent la eveniment cu un stand de consiliere, 60 de universităţi din străinătate îşi prezintă oferta de studii în cadrul Târgului de Cariere. Printre destinaţiile cele mai accesibile din punct de vedere financiar pentru cei interesaţi de studiile în străinătate sunt universităţile din Suedia, Olanda, Belgia şi Italia, precizează organizatorii.

Târgul de Cariere este organizat de compania Fapte, fondată în anul 2006 la Cluj. Înainte să ajungă în Bucureşti, evenimentul a mai avut în această toamnă ediţii în Cluj, Iaşi, Braşov, Sibiu, Oradea, Arad, Baia Mare, Tîrgu Mureş şi Timişoara.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-joburi-ofera-marile-companii-la-targul-de-cariere-11707498
11707498
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.