Ce investiţii mai fac românii de Black Friday. Este vorba despre o categorie de produse care nu se află pe lista multora

Autor: Andra Stroe Postat la 08 noiembrie 2023 70 afişări

Ce investiţii mai fac românii de Black Friday. Este vorba despre o categorie de produse care nu se află pe lista multora

În paralel cu investiţiile în electrocasnice, gadgeturi şi alte produse de interes în perioada reducerilor de Black Friday, o altă categorie în care românii investesc este cea a echipamentelor de securitate şi supraveghere video, începând cu camere de supraveghere, până la sisteme smart de alarmă, automatizări pentru porţi şi camere auto.

 

Spy Shop, jucător-cheie în furnizarea de echipamente de securitate, supraveghere video şi sisteme fotovoltaice, cu o cifră de peste 18 milioane de euro în 2022, se aşteaptă ca în perioada campaniei de Black Friday din acest an să vândă de cel puţin trei ori mai mult decât într-o lună obişuită, având în vedere stocurile şi preţurile pe care le vor avea clienţii la dispoziţie, în valoare totală de peste 5 milioane de euro.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
black friday,
echipamente,
supraveghere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.