Ce filme vezi în 2024? CNN a selectat cele mai aşteptate pelicule pentru anul următor

Postat la 18 decembrie 2023 103 afişări

Ce filme vezi în 2024? CNN a selectat cele mai aşteptate pelicule pentru anul următor

CNN a selectat cele mai aşteptate filme şi veşti din zona mondenă a culturii pop din 2024. Deadpool 3, Mean Girls şi Turning Red sunt filmele care ajung pe marele ecran la anul. Toată lumea e cu ochii pe Taylor Swift în 2024, fanii speră la o logodnă cu Travis Kelce.

Filmul biografic Amy Winehouse, „Back to Black”, apare în 2024, alături de continuarea Joker.

Greva actorilor şi scenariştilor de la Hollywood, dar şi filmele Barbie-Oppenheimer au definit anul 2023. Când vine vorba de dramele din cultura pop, moartea şocantă a lui Matthew Perry ocupă primul loc. Topul e completat de Taylor Swift şi noul ei iubit Travis Kelce. Acestea sunt câteva dintre ştirile care au definit 2023.

Conform unei analize CNN, sunt foarte multe filme programate pentru anul viitor la care merită să te uiţi. „Deadpool 3” este programat să apară în cinematografe la vară şi numele cheie aici sunt actorii Ryan Reynolds şi Hugh Jackman. Dar înainte de asta, adaptarea versiunii muzicale „Mean Girls” este programată să aibă loc în ianuarie.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
filme,
cnn,
asteptare,
anul viitor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.