Ce-a spus Jeremy Clarkson despre Dacia Lodgy (VIDEO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 16 februarie 2012 71 afişări

Cel mai nou model produs de grupul Renault, Dacia Lodgy, care va fi produs în uzinele francezilor din Tanger, Maroc, a fost prezentat de realizatorii Top Gear în cadrul emisiunii difuzate de BBC.

"Am o veste bună. A apărut o nouă Dacia şi eu am o imagine cu ea. Iat-o, se numeşte Lodgy", a spus James May, în uralele şi râsetele publicului din studio şi ale colegilor săi de emisiune. După câteva secunde, Jeremy Clarkson schimbă însă subiectul: "Să mergem mai departe" este afirmaţia care încheie scurta prezentare a noului model Dacia.

Alianţa Renault-Nissan a inaugurat săptămâna trecută uzina de autovehicule de la Tanger, o investiţie totală de un miliard de euro, unde va produce din 2012 modelul Dacia Lodgy. Cealaltă uzină din Maroc a grupului, amplasată la Casablanca, va continua să producă modelele Kangoo VP, Kangoo VU, Logan şi Sandero.

Uzina de automobile de la Tanger este cea mai mare de acest fel din cele situate în sudul Mediteranei, oferind peste 6.000 de locuri de muncă, potrivit estimărilor pentru anul 2015. Noul sit de producţie este, totodată, primul la nivel mondial care funcţionează fără să producă emisii de dioxid de carbon sau alte reziduuri de ape industriale.



Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
jeremy clarkson,
daci lodgy,
masini
/actualitate/ce-a-spus-jeremy-clarkson-despre-dacia-lodgy-video-9240342
9240342
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.