Ce a păţit YouTuberul care a prăbuşit un avion pentru a obţine vizualizări

Postat la 12 mai 2023 248 afişări

Ce a păţit YouTuberul care a prăbuşit un avion pentru a obţine vizualizări

Un YouTuber a prăbuşit intenţionat un avion pentru a obţine vizualizări. Acesta are peste 2,9 milioane de vizualizări.

El riscă până la 20 de ani de închisoare.

Trevor Jacob, un YouTuber care a prăbuşit intenţionat un avion pentru a obţine vizualizări va pleda vinovat pentru obstrucţionarea unei anchete federale prin curăţarea locului prăbuşirii, spun procurorii americani. Trevor Jacob, în vârstă de 29 de ani, a postat videoclipul prăbuşirii avionului pe YouTube în decembrie 2021, lăsând să se înţeleagă că a fost un accident. Acesta are peste 2,9 milioane de vizualizări până în prezent.

Într-un acord de recunoaştere a vinovăţiei, el a declarat că a filmat videoclipul ca parte a unui contract de sponsorizare a unui produs, scrie BBC. Acesta riscă până la 20 de ani de închisoare. Pilotul şi paraşutistul, în vârstă de 29 de ani, a acceptat să pledeze vinovat la o acuzaţie de distrugere şi ascundere cu intenţia de a obstrucţiona o anchetă federală, a anunţat joi Departamentul de Justiţie al SUA într-un comunicat.

În noiembrie 2021, Jacob a plecat de pe un aeroport din Santa Barbara, California, într-un zbor solo, cu camere de luat vederi montate pe avionul său. Împreună cu camerele, Jacob a luat cu el o paraşută, precum şi un selfie stick.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
obtinere,
prabusire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.