Câţi bani va primi Meghan Markle după DIVORŢUL de prinţul Harry

Postat la 04 august 2023 28351 afişări

Câţi bani va primi Meghan Markle după DIVORŢUL de prinţul Harry

Câţi bani va primi Meghan Markle după eventualul divorţ de prinţul Harry al Marii Britanii? Dacă divorţul dintre Meghan si Harry s-ar întâmpla cu adevărat, fosta actriţă ar primi, cel mai probabil, o despăgubire uriaşă.

Potrivit rapoartelor, există un acord prenupţial între cei doi. O clauză din presupusul acord menţionează că Meghan ar trebui să primească 80 de milioane de dolari pentru susţinerea copiilor lor, Lilibet şi Archie, potrivit Daily Mail.

Speculaţii ale divorţului dintre Meghan Markle şi Harry au apătut pe fondul problemelor financiare raportate după rezilierea unui contract de un milion de dolari cu Spotify. Unii experţi regali au speculat că Harry şi Meghan se îndreaptă spre un eventual divorţ.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
divort,
primire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.