Cătălin Cîrstoiu bagă Coaliţia în blocaj. Ce variante de candidaţi au PSD şi PNL

Postat la 22 aprilie 2024 52 afişări

Cătălin Cîrstoiu bagă Coaliţia în blocaj. Ce variante de candidaţi au PSD şi PNL

Cătălin Cîrstoiu: „Mandatul meu este pe masa coaliţiei”.Şi candidaţii PSD – PNL de sectoare sunt nemulţumiţi de Cîrstoiu.

Coaliţia discută mai multe variante pentru candidatura comună la PMB.

La mai puţin de 1 lună de la prezentarea oficială drept candidat comun PSD -PNL la Primăria Generală a Capitalei, doctorul Cătălin Cîrstoiu dă cele mai mari dureri de cap Coaliţiei, care tot discută şi se chinuie să-i retragă candidatura. Decizia retragerii din cursă a lui Cîrstoiu nu este tocmai uşoară pentru că Ciolacu şi Ciucă trebuie să scoată imediat din joben un nou candidat unic şi comun.

„Nu, nu, candidatul în acest moment este Cătălin Cîrstoiu. Am spus foarte clar că luni vom face o coaliţie…Am vorbit pe Whatsapp cu domnul Cîrstoiu, o să vorbesc şi mai târziu. E normal să ţinem o legătură între noi. Nu am apucat să mă uit la conferinţa de presa. Am ajuns în jur de ora 0. Sunt ferm convins că bucureştenii vor alege varianta cea mai bună. Vă pot spune cu certitudine. Alianţa PSD PNL la PMB va avea un candidat unic. În acest moment avem un candidat unic”, spune Marcel Ciolacu.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
blocaj,
candidati,
coalitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.