LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Cat costă o cameră în hotelul Simonei Halep în perioada sărbătorilor

Postat la 15 decembrie 2017 1654 afişări

Simona Halep a investit anul acesta 2.000.000 de euro într-un hotel-pensiune de 4 stele din Poiana Braşov. Hotelul Drachenhaus Poiana Braşov are 24 de camere şi apartamente.

Cat costă o cameră în hotelul Simonei Halep în perioada sărbătorilor

Cum era de aşteptat, mai sunt disponibile doar foarte puţine camere în perioada sărbătorilor la hotelul lui Halep

In acest moment fiind disponibile doar datele 29-30 decembrie, 29-31 decembrie şi 2-3 ianuarie sau 2-4 ianuarie.

O cameră dublă cu balcon si cu 1 pat dublu costă 650 de lei pe noapte, iar micul dejun este inclus. O suită junior de 65 mp te costă 1344 de lei o noapte. De asemenea, o cameră single economie cu un pat de o persoană îţi scoate din buzunar 463 de lei. Şi aici micul dejun este inclus.

Hotelul este o pensiune care combină confortul modern cu ambianţa medievală şi are blazoane, halebarde, armuri, scuturi, săbii şi picturi originale. Camerele au podea cu mochetă, TV prin cablu cu 300 de canale, precum şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea.

Simona Halep este proprietara fostei pensiuni Heraldic Club din Poiana Braşov, redenumită Drachenhaus, dar şi a hotelului cu acelaşi nume din municipiul Braşov, de pe strada Nicolae Bălcescu, în plin centru istoric al oraşului. Halep a plătit pentru cele două imobile două milioane de euro.

DRACHENHAUS HOTEL e cotat la 8.9 din 10 pe booking.com

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.