Casa oglindă din mijlocul deşertului

Autor: Ioana Matei Postat la 27 iunie 2020 117 afişări

Designerul Tomas Osinsk şi producătorul de film din Los Angeles Chris Hanley au creat o casă-oglindă în apropiere de Parcul Naţional Joshua Tree, aflat în sud-estul statului California din Statele Unite.

Casa oglindă din mijlocul deşertului

Parcul a luat fiinţă în august 1936 şi ocupă o suprafaţă de 3.196 km², fiind denumit după planta Joshua Tree (Yucca brevifolia), care face parte din familia agavelor. Clădirea a fost proiectată astfel încât pe exterior să arate ca un zgârie-nori din New York, iar la interior oferă o vedere amplă asupra priveliştii deşertului. Casa are o suprafaţă de 5.500 de metri pătraţi şi se întinde pe lungime de 30 de metri. Din interior nu lipseşte nici o pisicină.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.