Carnagiu în Alba: trei tineri au murit, după ce un tânăr beat a intrat cu maşina într-un grup de persoane

Postat la 27 august 2023 87 afişări

Carnagiu în Alba: trei tineri au murit, după ce un tânăr beat a intrat cu maşina într-un grup de persoane

Victimele aveau vârste cuprinse între 17 şi 25 de ani.

Potrivit Poliţiei, duminică, în jurul orei 3.30 „un tânăr de 19 ani, din localitatea Oiejdea, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, la ieşirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei staţii de alimentare cu carburant, ar fi surprins şi accidentat un grup de 6 persoane, care se deplasa pe marginea părţii carosabile.”

În urma accidentului, au murit trei persoane, în vârstă de 17, 18 şi 25 de ani. Poliţiştii au constatat că şoferul consumase alcool.

„În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, a rezultat că tânărul nu se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv”, a precizat Poliţia Alba.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alba,
tanar,
decese

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.