Care sunt cele mai bune şcoli de business din lume

Postat la 12 februarie 2016 592 afişări

În clasamentul realizat de Financial Times primul loc îi revine lui Insead, care a uract trei locuri faţă de anul trecut. Instituţia care are campusuri în Franţa, Singapore şi Abu Dhabi a bătut Harvard Business School şi London Business School, adjucându-şi primul loc.

Spre deosebire faţă de alte instituţii de învăţământ, Insead are un program de un an, ceea ce înseamnă costuri mai scăzute pentru studenţi. În plus, absolveţii Insead din 2012 au, în prezent, un salariu mediu de aproximativ 167.000 de dolari, la trei ani după absolvire.

Carroll School of Management de la Boston College a înregistrat cea mai mare creştere, a urcat de pe locul 93 până pe locul 69.

Din acelaşi articol reiese faptul că mai multe femei urmează cursurile unei şcoli de business. Numărul femeilor studenţi a crescut de la 30% în 2005 la 35% în prezent. Şcolile din China au cele mai multe studente, 44% din totalul studenţilor sunt femei. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/care-sunt-cele-mai-bune-scoli-de-business-din-lume-15069107
15069107
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.