Care este staţiunea superbă din România ce va avea mii de locuri noi de cazare: Un cartier cu pensiuni, cabane şi hoteluri!

Postat la 18 ianuarie 2024 8356 afişări

Care este staţiunea superbă din România ce va avea mii de locuri noi de cazare: Un cartier cu pensiuni, cabane şi hoteluri!

Oficialii primăriei Lupeni vor să construiască un cartier cu pensiuni, cabane şi hoteluri, la baza muntelui. Investitorii au la dispoziţie sume importante din fonduri europene.

„În jurul nostru au apărut deja 214 pensiuni, case de vacanţă, cu o capacitate de cazare de 3.000 de locuri. Mulţi se cazează jos, sunt foarte multe apartamente de închiriat, a crescut şi valoarea apartamentelor, nu se mai vand ca în ’90 pe o ladă de bere” a declarat Lucian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni, conform Pro TV.

Straja este o staţiune montană, aparţinând administrativ de oraşul Lupeni din judeţul Hunedoara. Staţiunea se află la o altitudine de 1445 metri. Accesul în staţiune se poate face din oraşul Lupeni, pe un drum montan asfaltat cu o lungime de 8 km sau cu ajutorul telegondolei.

Staţiunea dispune de 7 pârtii de schi, 5 dintre ele fiind dotate cu instalaţii nocturne şi de telescaun. Staţiunea este una relativ nouă, fiind declarată staţiune abia în anul 2002.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
statiune,
pensiuni,
cabane

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.