Care este oraşul care vrea să lanseze un serviciu de transport zburător până în 2026

Postat la 02 octombrie 2023 22 afişări

Care este oraşul care vrea să lanseze un serviciu de transport zburător până în 2026

Dubai speră să creeze o reţea de taxiuri zburătoare până în 2026.

Reţeaua, construită de Skyports, ar urma să ducă pasagerii la destinaţiile principale ale oraşului prin intermediul unor vehicule zburătoare electrice compacte.

Alte servicii de taxi zburător vor, de asemenea, să se lanseze în marile oraşe din întreaga lume.

Dubai vrea să conducă viitorul taxiurilor zburătoare. Oraşul vrea să finalizez o reţea de taxiuri zburătoare complet operaţională până în 2026, scrie Insider.

Directorul general al Skyports, care construieşte infrastructura de aterizare pentru aceste taxiuri aeriene, a declarat miercuri că el crede că oraşul va fi primul din lume care va integra o „reţea complet dezvoltată” de taxiuri zburătoare în reţeaua sa de transport public.

Patru locuri de aterizare vor fi construite de Skyports în apropierea Aeroportului Internaţional Dubai, Palm Jumeirah, Dubai Downtown şi Dubai Marina.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lansare,
serviciu,
transport

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.