Care este localitatea ce a fost aleasă destinaţia anului 2024 în România

Postat la 22 februarie 2024 111 afişări

Care este localitatea ce a fost aleasă destinaţia anului 2024 în România

Comuna Rimetea din Alba a fost aleasă destinaţia anului 2024 în România.

„Judeţul Alba are un potenţial turistic imens care, din păcate, nu a fost valorificat la adevărata sa valoare de către Consiliul Judeţean Alba, instituţia responsabilă să pună în valoare toate bogăţiile judeţului. Cu toate acestea, în localităţile în care se munceşte şi se depun eforturi pe zona de turism, rezultatele se văd.

Un exemplu în acest sens este comuna Rimetea. Am aflat, cu bucurie, că această comună va primi titlul de destinaţie turistică a anului 2024 în România. Premiul va fi decernat în cadrul Târgului de Turism al României şi va fi acordat de către Federaţia Internaţională a Scriitorilor şi Jurnaliştilor de Turism (FIJET).

Alături de primarul Deák Székely Szilárd Levente şi subprefectul Andrei Vincze am lucrat la proiecte care vizează promovarea acestei comunităţi unice. Cu un plan bine pus la punct şi cu o strategie coerentă, judeţul Alba poate fi pus pe harta turistică internaţională şi poate deveni un punct de atracţie pentru turiştii din întreaga lume!” a anunţat subprefectul de Alba, Corneliu Mureşan.

Cititi mai multe pe www.apuseni.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
destinatie,
romania,
alegere

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.