Care este jobul plătit cu 250 de dolari pe oră şi care nu necesită o diplomă de facultate. Oricine poate să facă asta chiar şi de acasă

Postat la 28 octombrie 2023 183 afişări

Care este jobul plătit cu 250 de dolari pe oră şi care nu necesită o diplomă de facultate. Oricine poate să facă asta chiar şi de acasă

Cei ce ce vor să câştige un salariu generos în timp ce lucrează de acasă ar trebui să ia în considerare un loc de muncă în marketing. Conform platformelor de specialitate, jobul este remunerat şi cu 250 de dolari pe oră, ceea ce ar îngroşa conturile celor interesaţi cu sume cuprinse între 50.000 şi 60.000 de dolari pe lună, scrie CNBC.

Pandemia Covid-19 a stimulat o nouă cerere de marketing digital, deoarece criza de sănătate publică a privat întreprinderile de tacticile tradiţionale de marketing şi tot mai mulţi consumatori au făcut cumpărături online.

Chiar şi trei ani mai târziu, această cerere nu dă semne de diminuare: Managerii de marketing se numără printre carierele cu cea mai rapidă creştere din SUA, potrivit LinkedIn.

Platformele de joburi precum lexJobs şi Freelancer.com înregistrează, de asemenea, o creştere a numărului de roluri de marketing la distanţă, hibride şi freelance.

Numărul locurilor de muncă pentru managerii de marketing este aşteptat să crească cu 6,6% în următorul deceniu, raportează Biroul de Statistică a Muncii - mai rapid decât media ocupaţiilor în general.

În timp ce unele locuri de muncă în marketing cer candidaţilor să aibă o diplomă de licenţă, aceasta nu este o cerinţă pentru a construi o carieră de succes ca manager de marketing la distanţă.

Ceea ce este mult mai important, spune Toni Frana, expert principal în carieră la FlexJobs, sunt abilităţile tehnice pe care le aduceţi la masă: Cele mai multe joburi de marketing necesită o înţelegere puternică a SEO, a analizei datelor şi a social media, printre alte abilităţi.

De exemplu: Un anunţ de angajare recent pentru un manager de produs la Atlassian, care include un salariu minim de 107.000 de dolari, necesită 5-7 ani de experienţă în marketing, precum şi capacităţi dezvoltate de redactare, dar nu include cerinţa unei diplome.

Puteţi urmări tutoriale pe YouTube sau puteţi urma cursuri online pentru a obţine o certificare în anumite competenţe specifice - Google, de exemplu, oferă un certificat popular în marketing digital şi comerţ electronic.

Frana recomandă, de asemenea, crearea unui portofoliu online care să prezinte orice proiecte de marketing sau lucrări relevante pe care le-aţi realizat, inclusiv mărturii ale clienţilor.

Potrivit Fiverr, o piaţă de freelancing, majoritatea joburilor de marketing freelance sunt, de asemenea, la distanţă, astfel încât managerii de marketing pot lucra de oriunde şi îşi pot stabili propriul program, atâta timp cât îşi respectă termenele limită ale proiectelor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.