Cântăreţul Johnny Hallyday a murit la vârsta de 74 de ani

Postat la 06 decembrie 2017 114 afişări

Cântăreţul Johnny Hallyday a murit la vârsta de 74 de ani, din cauza unui cancer pulmonar, în noaptea de marţi spre miercuri, a declarat soţia acestuia, Laeticia Hallyday, pentru AFP.

Cântăreţul Johnny Hallyday a murit la vârsta de 74 de ani

"Johnny Hallyday a plecat. Scriu aceste cuvinte fără să cred acest lucru. Şi totuşi este adevărul. Soţul meu nu mai este. Ne-a părăsit în această noapte, aşa cum a trăit toată viaţa, cu curaj şi demnitate", a scris Laeticia Hallyday într-un comunicat.

"Până în ultima clipă, a făcut faţă acestei boli care îl măcina de luni, dându-ne tuturor lecţii de viaţă extraordinare. Cu inima bătând atât de tare într-un trup de rocker care a trăit toată viaţa fără să facă nicio concesie, pentru publicul său, pentru cei care îl admiră şi îl iubesc", se arată în acelaşi comunicat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.