Când ar putea apărea pe piaţă pastilele anti-îmbătrânire. Cum vor acţiona pilulele

Postat la 10 aprilie 2023 34 afişări

Când ar putea apărea pe piaţă pastilele anti-îmbătrânire. Cum vor acţiona pilulele

Pastilele care pot ajuta o persoană să inverseze efectele îmbătrânirii ar putea fi pe piaţă în următorii cinci ani.

Şeful ChatGPT, Sam Altman, a investit 180 de milioane de dolari în firma de biotehnologie anti-îmbătrânire.

Jeff Bezos a investit 3 miliarde de dolari într-un start-up dedicat industriei anti-îmbătrânire.

Pastilele care pot ajuta o persoană să inverseze efectele îmbătrânirii ar putea fi pe piaţă în următorii cinci ani, potrivit unui expert, scrie Daily Mail.

Sam Altman a finanţat luna trecută start-up-ul biotehnologic Retro BioScience cu 180 de milioane de dolari. El este cel mai recent dintr-un lung şir de miliardari din Silicon Valley care şi-au pus averea considerabilă în slujba studiilor privind îmbătrânirea.

Jeff Bezos, de la Amazon, ar fi investit 3 miliarde de dolari în Altos Labs, un startup ce are ca obiectiv prelungirea vieţii. Cofondatorul PayPal, Peter Thiel, a investit în Fundaţia Methuselah, care are ca obiectiv ca „90 de ani să devină noii 50 de ani” .

Toate aceste investiţii au ajutat studiile privind îmbătrânirea, aşa că Andrew Steele, autorul cărţii „Ageless: Noua ştiinţă de a îmbătrâni fără a îmbătrâni” , susţine că în următorii cinci ani ar putea apărea pe piaţă pastile anti-îmbătrânire. El consideră că unele medicamente existente, cum ar fi metforminul folosit în cazul persoanelor cu diabet, ar putea fi folosit şi pentru tratamente anti-îmbătrânire.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imbatranire,
pastile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.