Campanie: autorităţile din Amsterdam vor să scape de turiştii tineri din Marea Britanie

Autor: Petru Mazilu Postat la 29 martie 2023 111 afişări

Autorităţile din Amsterdam au lansat o campanie online care îi vizează pe tinerii britanici şi prin care olandezii speră să reducă numărul turiştilor interesaţi doar de sex, de alcool şi de droguri.

Campanie: autorităţile din Amsterdam vor să scape de turiştii tineri din Marea Britanie

Campania îi vizează pe bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani din Marea Britanie şi a fost lansată de consiliul local al oraşului olandez. Iniţiativa face parte din eforturile autorităţilor locale de a schimba imaginea oraşului.

Anunţurile online din cadrul campaniei arată riscurile legate de consumul excesiv de droguri şi alcool. Acestea vor fi declanşate atunci când britanicii vor introduce termeni de căutare precum petrecere de burlaci, hotel ieftin sau pub Amsterdam.

Cei care caută astfel de informaţii pe internet vor fi avertizaţi asupra neplăcerilor la care se expun, inclusiv condamnări penale.

Britanicii pot găsi zboruri dus-întors spre Amsterdam pentru 50 de lire sterline. De asemenea, agenţiile de turism din Marea Britanie oferă weekenduri pentru burlaci în Amsterdam, inclusiv croaziere pe canal cu băutură nelimitată, nopţi cu „striptease" şi plimbări prin pub-urile din Cartierul Roşu la preţuri foarte bune.

De ani de zile, localnicii se plâng de britanicii beţi care urinează în public, vomită în canale, se dezbracă pe stradă şi se iau la bătaie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amsterdam,
turişti,
britanici

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.