Cafea sub zero grade

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 05 martie 2019 46 afişări

Cafeaua cu gheaţă nu înseamnă pentru unii cafeaua în care plutesc unul sau mai multe cuburi de gheaţă, ci una ţinută la temperaturi cât mai scăzute, diverse cafenele cât şi iubitori ai acestei băuturi fiind convinşi că astfel se păstrează cât mai mult timp gustul şi aroma boabelor de cafea, scrie Wall Street Journal.

Cafea sub zero grade

Chiar dacă nu există încă studii ştiinţifice care să ateste efectul benefic al congelării asupra boabelor de cafea, asta nu-i opreşte pe care o consideră o măsură bună de păstrare a aromei şi gustului. Unii barista sau proprietari de cafenele preferă gheaţa carbonică, alţii echipamentele frigorifice pentru îngheţată sau congelatoare speciale, mai toţi fiind de acord că pentru rezultate optime, boabele de cafea, prăjite sau nu, trebuie să fie ambalate mai întâi în vid şi ferite de variaţii de temperatură.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cafea,
grade,
gheata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.