Buzău: Cinci persoane, rănite după ce un autobuz a lovit un autocar. Trei răniţi au fost duşi la spital

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 05 ianuarie 2015 48 afişări

Cinci persoane au fost rănite, luni dimineaţă, în urma unui accident produs în municipiul Buzău, după ce un autobuz în care se aflau 35 de călători a lovit un autocar cu 12 pasageri, trei dintre răniţi fiind transportaţi la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit agentului principal Amalia Călugăru de la Poliţia Judeţeană Buzău, accidentul a avut loc pe şoseaua Brăilei din municipiul Buzău, cel mai probabil din cauza nepăstrării distanţei corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă.

Astfel, şoferul unui autobuz în care se aflau 35 de persoane şi care circula dinspre Gălbinaşi spre Buzău a lovit din spate un autocar cu 12 pasageri, condus de un bărbat de 43 de ani din Argeş. Autocarul plecase dintr-un judeţ al Moldovei şi urma să oprească la Buzău, apoi să ajungă la Sibiu.

În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite. Două dintre acestea au avut răni uşoare şi au primit îngrijiri la faţa locului, iar celelalte trei au fost transportate la Spitalul Judeţean Buzău.

Cele două autovehicule au fost grav avariate şi nu şi-au mai putut continua drumul. Astfel, călătorii din autobuz au plecat pe jos, în timp ce pasagerii din autocar, care ar fi trebuit să ajungă la Sibiu, urmează să fie preluaţi de un alt autocar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ACCIDENT,
RĂNIŢI,
/actualitate/buzau-cinci-persoane-ranite-dupa-ce-un-autobuz-a-lovit-un-autocar-trei-raniti-au-fost-dusi-la-spital-13747837
13747837
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.