BREAKING NEWS! Ar putea fi ştirea anului: Unul dintre cei mai mari operatori din România ar putea DISPĂREA

Postat la 29 octombrie 2017 1260 afişări

Cel mai mare „risc“ pentru semnarea unui acord prin care Vodafone să câştige acces la reţeaua fixă a Telekom România şi să intre pe piaţa de servicii convergente (fix-mobil), acord care este discutat de mai multe luni de cele două părţi, este reprezentat de reluarea discuţiilor la nivel global între Vodafone şi UPC pentru o alianţă care, dacă se va semna, ar oferi noului jucător capabilităţi extinse pe segmentul de comunicaţii convergente şi ar duce la reconfigurarea pieţei locale de comunicaţii.

BREAKING NEWS! Ar putea fi ştirea anului: Unul dintre cei mai mari operatori din România ar putea DISPĂREA

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, şi singurul gigant de pe piaţa locală care nu are în portofoliu servicii fixe de televiziune şi de internet fix pentru clienţii de retail, negociază cu Telekom România un contract care să-i ofere acces la reţeaua fixă a grupului, care să-i ofere acces la promiţătoarea piaţă de servicii convergente fix-mobil, au declarat pentru ZF mai multe surse din industrie.

 

„Vodafone şi Telekom discută de mai multe luni de zile un acord care să-i ofere acces Vodafone la reţeaua fixă, pentru ca operatorul să-şi poată atinge obiectivul de a se extinde şi pe segmentul fix şi de a avea o prezenţă mai puternică în gospodării, cum se întâmplă deja la nivel global“, a precizat pen¬tru ZF una dintre surse, care este fa¬mi¬liară cu negocierile. „Vodafone trebuie să ia o decizie, acum mingea este la noul CEO Murielle Lorilloux“, a precizat o altă sursă.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.