Bogaţii fură din magazine, arată un sondaj nou

Postat la 28 decembrie 2023 101 afişări

Bogaţii fură din magazine, arată un sondaj nou

Persoanele bogate tind să fure din magazine. Persoanele care au peste 100.000 de dolari nu scanează produsele. Bogaţii nu scanează intenţionat produsele la self-checkout. Analiza a fost făcut pe 5.000 de americani.

Mai bine bogat… chiar dacă necinstit. Verdictul camerelor de supraveghere: ei cumpără fără să plătească.

Persoanele care au peste 100.000 de dolari în cont – tind să fure fentând sistemul, arată cel mai nou sondaj. Când merg la cumpărături – nu plătesc toate produsele. Evită casele de marcat, nu vor să piardă timpul, aşa că merg la self-checkout – unde mai ascund câte un produs…două, trei.

Analiza a fost făcută pe 5.000 de americani, dintre care 7% „uită” să scaneze absolut toate produsele, sau nu o fac pentru că sunt pe grabă… „se mai întâmplă” se scuză ei. Pe când 18% care au venituri peste medie – nu le scanează intenţionat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bogati,
furt,
magazine

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.