Bodyguardul lui Taylor Swift şi-a părăsit jobul din SUA pentru a lupta în Israel împotriva Hamas

Postat la 16 octombrie 2023 54 afişări

Bodyguardul lui Taylor Swift şi-a părăsit jobul din SUA pentru a lupta în Israel împotriva Hamas

Unul dintre bodyguarzii cântăreţei Taylor Swift şi-a părăsit jobul din SUA pentru a lupta alături de armata din Israel împotriva Hamas, a anunţat presa israeliană preluată de Sky News.

Una dintre gărzile de corp ale lui Taylor Swift pentru turneul Eras şi-a părăsit slujba din SUA pentru a merge, în Israel. Se pare că bărbatul s-a alăturat unei unităţi militare.

„Am o viaţă destul de grozavă în SUA, un job de vis, prieteni grozavi şi o casă confortabilă. Nu am fost obligat să vin aici, dar nu am putut să stau pe loc în timp ce familiile erau sacrificate şi arse de vii în casele lor. Nu staţi fără să faceţi ceva, nu vă poziţionaţi pe partea greşită a istoriei”, a declarat bărbatul, care a preferat să rămână anonim.

Potrivit unei informaţii de pe patforma X, bărbatul avea o slujbă plătită cu aproximativ 500.000 de dolari/an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
israel,
sua,
parasire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.