Birouri de 1 miliard de euro sunt la vânzare pe piaţa locală. „Proprietăţile care sunt pe piaţă pot obţine preţuri mai mari decât cele de acum un an“

Postat la 26 august 2019 80 afişări

Cel puţin şapte proiecte de birouri sunt la vânzare pe piaţa locală, iar valoarea tranzacţiilor din acest an, dacă toate s-ar semna, ar putea trece de 1 miliard de euro.

Birouri de 1 miliard de euro sunt la vânzare pe piaţa locală. „Proprietăţile care sunt pe piaţă pot obţine preţuri mai mari decât cele de acum un an“

 Dintre proiectele la vânzare, cel mai scump rămâne Hermes Business Campu (foto) al Atenor, amplasat pe Dimitrie Pompeiu, în partea de nord a Capitalei, care ar putea fi tranzacţionat contra sumei de 150 mil. euro. Până în luna august a acestui an, doar trei proiecte şi-au găsit cumpărător. Dedeman a cumpărat birourile The Office din Cluj de la NEPI-Rockastle şi Ovidu Şandor cu circa 130 mil. euro, potrivit estimărilor ZF, omul de afaceri Dorin Mateiu a plătit peste 20 mil. euro pentru birourile First Bank din Bucureşti, iar Lion's Head a cumpărat oficial în iunie cea de-a treia clădire a proiectului Oregon Park.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piata,
birouri,
vanzare,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.