BestValue lansează un nou serviciu ce permite achiziţii online. "Estimăm că acest canal de achiziţie va genera, până la finalul anului vânzări de 1 milion de euro”

Postat la 25 iulie 2016 139 afişări

BestValue lansează un nou serviciu ce permite achiziţii online. "Estimăm că acest canal de achiziţie va genera, până la finalul anului vânzări de 1 milion de euro”

BestValue, reţeaua de magazine Travel Retail situate în aeroporturi, lansează un nou model de business, ce permite celor care călătoresc cu avionul să achiziţioneze online produsele disponibile în magazinele fizice încă din momentul în care au un bilet de călătorie valabil.

Magazinul online bestvalue.eu este creat în oglindă cu cel fizic situat în aeroport, astfel că utilizatorii beneficiază de aceleaşi preţuri în regim duty-free, de consultanţă specializată, având însă o perioadă de achiziţie valabilă încă din momentul în care a fost emis biletul de călătorie. Astfel, călătorii pot face achiziţii în orice moment dupa emiterea biletului şi până la momentul zborului.

„BestValue propune clienţilor o perioadă extinsă de achiziţie de produse cu preţuri în regim duty free, fie că vor să facă o surpriză plăcută unei persoane dragi sau vor să îşi achiziţioneze produse pentru vacanţă. Estimăm că acest canal de achiziţie va genera, până la finalul anului vânzări de 1 milion de euro”, a declarat Cristian Negoita - General Manager Millenium Pro Design.

Cei care aleg platforma online pentru achiziţii trebuie să înregistreze biletul valabil înainte de a face cumpărături. Produsele pot fi livrate la domiciliu sau la o adresă prestabilită.

Millenium Pro Design operează sub brandul BestValue, o reţea de magazine situate în aeroporturi precum Bucureşti (Otopeni), Cluj şi Timisoara, Craiova, Sibiu şi Tirgu Mures.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.