Berea este cel mai patriotic produs

Postat la 23 martie 2011 40 afişări

99% din cantitatea de bere consumata in Romania este produsa in fabricile din tara, ceea ce face ca aceasta bautura sa fie cel mai patriotic produs de pe piata, spune directorul executiv al asociatiei Berarii Romaniei.

In acest moment, membrele asociatiei - Ursus Breweries, Heineken, Bergenbier, Romaqua Group, United Romanian Breweries Bereprod si Soufflet Malt Romania, ating un volum de 15,3 milioane de hectolitri, cu 4,4% mai putin decat in 2009.

"Productia interna in sine este o raritate si reprezinta un efort de implicare a mii de angajati, plata de taxe locale si la bugetul de stat", declara Liviu Voinea, de la Grupul de Economie Aplicata. Numarul de angajati al companiilor din asociatie ajunge la 4.100 de oameni, in conditiile in care in urma cu doi ani se plasa la circa 6.000 de angajati.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Berea,
patriotic,
produse
/actualitate/berea-este-cel-mai-patriotic-produs-8088869
8088869
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.