BBC avut acces la dosarul fraţilor Tate: dovezi de exploatare şi violenţă. Andrew Tate: Le transform în sclave!

Postat la 23 august 2023 123 afişări

BBC avut acces la dosarul fraţilor Tate: dovezi de exploatare şi violenţă. Andrew Tate: Le transform în sclave!

BBC a avut access la dosarul fraţilor Tate. Mesajele audio preluate de DIICOT arată dovezi de exploatare fizică şi violenţă.

Probă în dosar: Tristan Tate şi-a exprimat dezacordul ca victimele să aibă acces personal la conturile de OnlyFans.

DIICOT investighează posibilitatea traficului de minori.

Noi detalii apar în cazul fraţilor Tate. Dovezi ale violenţei fizice şi exploatării la care au fost expuse victimele lui Tate se regăsesc în dosarul deschis de DIICOT împotriva fraţilor de origine britanică, scrie BBC. Rezumatul dosarului cazului, care conţine sute de pagini de mărturii şi stenograme, include o acuzaţie de violenţă sexuală despre care se spune că a lăsat o femeie cu răni la ochi şi la sâni. Într-unul dintre mesajele vocale traduse de către procurori, fraţii Tate spun că „le vor tranforma în sclave„ pe victime. Cei doi fraţi neagă în continuare toate acuzaţiile.

Fraţii Tate au fost acuzaţi official în luna iunie de către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Aceştia sunt investigaţi împreună cu două romance care au luat parte la crimele celor doi fraţi: Georgiana Naghel şi Luana Radu. Prezentat la tribunal pentru rechizitoriu, Andrew Tate a spus că „nu sunt primii bărbaţi înstăriţi care au fost atacaţi pe nedrept” şi că „aşteaptă cu nerăbdare să fie găsiţi nevinovaţi”, scrie BBC.

Tristan Tate: Nu vreau ca ele să aibă acces personal la conturile de OnlyFans

„Nu vreau ca ele să aibă access la parolele conturilor de OnlyFans. Le voi transforma în sclave! Le voi muncii ore întregi, ca pe sclavi. Minim 10 – 12 ore pe zi!” a spus Tristan Tate, fratele lui Andrew Tate, într-unul dintre mesajele traduse de către DIICOT.

Procurorii spun că accesul la banii rezultaţi din conturile victimelor de OnlyFans era controlat de către Georgiana Naghel, care este, de asemenea, acuzată în dosar. Conform probelor din dosar, aceasta le-ar fi plătit pe victime o anumită sumă de bani lunar, fără a dezvălui suma reală pe care acestea o produceau. Cât despre conţinutul realizat pe platforma social TikTok, victimele îi acuză pe fraţii Tate că ar fi luat peste 50% din veniturile realizate, conform procurorilor. Dintre victimele care au dat declaraţii ca si martore, acestea acuză că uneori erau forţate să producă un conţinut specific conform programului strict, în urma ameninţărilor verbale şi abuzului fizic. Probe din dosar fac referire la ameninţări verbale de tipul „Îţi voi sparge dinţii!” şi „Vei sfârşi la morgă!”, ameninţări făcute de Georgiana Naghel.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acces,
bbc,
dosar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.