Băuturile preferate ale lui James Bond – GALERIE FOTO

Autor: Ioana Matei Postat la 06 martie 2013 224 afişări

James Bond are o mulţime de lucruri pe care oamenii obişnuiţi nu şi le permit: maşini, fracuri scumpe, femei frumoase alături de el, atitudine şi eleganţă. Există totuşi ceva din lucrurile folosite de agent în cele 23 de filme din franciză pe care fiecare dintre noi le poate împrumuta.

Un exemplu de astfel de produse - pe care oricine îl poate urma cu măsură - este băutura. Martini-ul este preferata agentului 007, dar în film au apărut şi alte sortimente. Spre exemplu, în ultimul film Bond, care a adus încasări de 87,8 milioane de dolari doar în weekendul de lansare, agentul 007 a renunţat la Martini pentru o sticlă cu bere Heineken.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bautura,
James Bond,
filme
/actualitate/bauturile-preferate-ale-lui-james-bond-galerie-foto-10643418
10643418
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.