Bani pentru români de la Uniunea Europeană! Orice persoana care are o jumătate de hectar de teren poate accesa programul

Postat la 23 iunie 2023 1670 afişări

Bani pentru români de la Uniunea Europeană! Orice persoana care are o jumătate de hectar de teren poate accesa programul

Bani pentru români de la Uniunea Europeană, prin PNNR! România ar putea avea, astfel, până la finalul anului 2026, încă 56.000 de suprafeţe împădurite, este anunţul făcut de Ministerul Mediului, în cadrul conferinţei România Inteligentă.

Autorităţile au discutat despre cum ar putea avea ţara noastră mai mult spaţiu verde şi un aer mai curat.

Practic, oricine are minimum o jumătate de hectar de teren poate accesa programul pentru împădurire finanţat prin PNRR.

„Avem peste 1,170 de miliarde de euro pe această componentă din care 803 milioane pe păduri şi biodiversitate”, spune Cristian Valer Beşeni, secretar de stat în Ministerul Mediului.

Un exemplu de bune practici este judeţul Ilfov. Aici, autorităţile locale fac proiecte prin care îşi propun să reabiliteze sau să creeze noi spaţii verzi.

De asemenea, desfăşoară activităţii de educaţie ecologică în interiorul comunităţilor locale.

„Vom pune la dispoziţie un teren undeva în zona Cernica de 2,3 hectare pe care vom instala panouri.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accesare,
bani,
program

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.