Banca Transilvania vine cu un nou produs de creditare dedicat fermierilor care beneficiază în acest an de subvenţii, Creditul APIA 100%

Autor: Mircea Nica Postat la 13 iunie 2023 44 afişări

Banca Transilvania vine cu un nou produs de creditare dedicat fermierilor care beneficiază în acest an de subvenţii, Creditul APIA 100%

Banca Transilvania lansează Creditul APIA 100% online pentru clienţii care beneficiază în acest an de subvenţii, banii fiind asiguraţi pentru fermierii care au nevoie pentru plăţi curente, până la primirea subvenţiilor APIA, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii.

În funcţie de când aplică pentru credit, clienţii au acces la bani în aproximativ o oră şi cel târziu în următoarea zi lucrătoare. Destinaţia banilor sunt pentru achiziţia de materii prime şi mărfuri, salarii, respectiv plata utilităţilor, taxelor la stat şi către furnizori.

Suma acordată este de până la 90% din suma pe care urmează să o primească un client BT, ca subvenţie. Astfel, perioada împrumutului este până la primirea subvenţiei. De asemenea, garanţia este subvenţia care urmează să fie primită de la APIA.

Pentru a aplica pentru împrumut, clienţii trebuie să aibă adeverinţa APIA, iar contul collector specificat pe adeverinţă să fie la Banca Transilvania. BT are aproape 35.000 de clienţi agribusiness.

În 2022, banca a cordat peste 6.000 de împrumuturi, în valoare de 5,5 mld. lei, din care peste 500 mil. lei reprezintă credite APIA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apia,
banca transilvania,
subventii,
credit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.