Bagaje polivalente

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 09 iunie 2018 55 afişări

Obiectele multifuncţionale nu sunt ceva nou, existând, de exemplu, bricegele cu tirbuşon şi desfăcător de conserve ori imprimantele care pot scana documente şi trimite faxuri.

Bagaje polivalente

Au apărut astfel şi articole de voiaj multifuncţionale, cum ar fi gama Bank Collection, completată în acest an cu un nou element. Creată de designerul francez de origine australiană Mark Sadler şi comercializată de firma italiană Fabbrica Pelletterie Milano, gama conţine trolere metalice care se pot transforma în funcţie de nevoi.

Printre acestea se numără Bank Bedstation, trolerul cu saltea şi sac de dormit, şi Bank Workstation, trolerul cu măsuţă pentru laptop şi scăunel pliabil, precum şi un troler nou-apărut care se doreşte a fi o minibucătărie pe roţi, prevăzută cu plită, minifrigider, sursă de alimentare, sertare pentru veselă şi tacâmuri şi o măsuţă pliabilă pentru tocat diverse alimente.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.